Контакт

Posted on Categories Контакт

Доколку имате било какви прашања, слободно пишете ни веднаш на нашите електронски адреси:

daito_macedonia@yahoo.com (доколку пишувате на македонски)
bujinkan_macedonia@yahoo.com (if you write in еnglish)

За информации за упис на нови членови:   072 307 442

За разговор со главниот инструктор:

+389 07(5) 564 011 (понеделник – петок 09.00 до 15.00)