Изданија

Posted on Categories За Нас

РАЗГОВОР СО УЧЕНИЦИТЕ

„Разговор со учениците“ е првата македонска книга која е посветена на традиционалните боречки јапонски самурајски и нинџа вештини. Во неа, учителот Игор Довезенски, преку разговор со своите ученици, дава објаснување за создавањето на класичните јапонски борбени традиции, за источната филозофија, за начинот на размислување на воините од далечниот исток, за Патот, како и за животот воопшто.

Издавач: Графо ден
Јазик: Македонски
Година: 2014
Оригинален наслов: Разговор со учениците
Бр. на страни: 249
Димензии: 21 cm
Корица: мека
Цена: 600 денариНа територијата на град Скопје вршиме бесплатна достава.Нарачки на: daito_macedonia@yahoo.com или преку телефонскиот број 071 358 226