Уписи

Posted on Categories Тренинг

Според динамиката на тренинзите, годината ја делиме на две полугодија. Првото почнува во јануари, а второто во септември.

Како и да е, уписите во сите доџо-а или секции на организацијата Пат кон Сонцето траат во текот на целата година.

Првиот тренинг е бесплатен и служи за запознавање со луѓето и со вештината која сте ја одбрале да ја вежбате, но преку него можете да ја почуствувате и атмосферата во доџо-то која што е многу важна.

Пријавување за бесплатен тренинг или упис:

Буџинкан Македонија (нинџутсу) – 072 307 442

Даито рју Македонија (даито рју аикибудо) – 075 564 011

Катори Шинто рју Македонија (јапонско мечување и класични оружја) – 075 564 011

За вежбање на борбените системи во секциите – 075 564 011

Пријавувањето може да го направите и преку нашата електронска адреса:   daito_macedonia@yahoo.com