Локации

Posted on Categories Тренинг

Класични јапонски нинџутсу вештини „Буџинкан Македонија“

Локација: Три Бисери, бул. Јане Сандански бб, општина Аеродром, Скопје
Термини: вторник и четврток (20.00 – 22.00), сабота (20.00 – 22.00)

Класични јапонски самурајски вештини „Даито рју Македонија – Корју Доџо“

Локација: Три Бисери, бул. Јане Сандански бб, општина Аеродром, Скопје
Термини: вторник и четврток (22.15 – 23.15) и секој трет викенд во текот на целата година во Хомбу Доџо

Класични јапонски боречки вештини „Катори Шинто рју Македонија“

Локација: Три Бисери, бул. Јане Сандански бб, општина Аеродром, Скопје
Термини: по договор

Секција Нинџа Клинци (нинџутсу за деца од 5-12 год.)

Локација: Три Бисери, бул. Јане Сандански бб, општина Аеродром, Скопје
Термини: Нинџа Клинци I: вторник (18.00 – 19.00) и четврток (18.00 – 19.00)
Термини Нинџа Клинци II: понеделник (18.00 – 19.00) и среда (18.00 – 19.00)

Шурикен Реншу-Каи (секција за гаѓање со Шурикени)

Локација: Три Бисери, бул. Јане Сандански бб, општина Аеродром, Скопје
Термини: понеделник и среда (22.15 – 23.15), како и семинари во Хомбу

Организација за изучување на јапонски борбени вештини „Пат кон Сонцето“

Локација: Хомбу Доџо, во долината под планината Липац (62 км. од Скопје)
Термини: секој викенд во текот на целата година и во текот на месецот август